Delta Tenten

Delta Tenten gaat geen uitdaging uit de weg voor uw evenement. We bieden u graag kwalitatief onderdak voor de meest uiteenlopende doeleinden zoals bedrijfs- en privéfeesten, opendeurdagen, (sport) evenementen, beurzen, opendeurdagen, stockage- en winkelruimten, .... De mogelijkheden zijn eindeloos.

Welkom bij Delta Tenten

Al meer dan 35 jaar staat Delta Tenten borg voor goede service en kwaliteit. ‘Uitdagingen niet uit de weg gaan, maar ze realiseren’ is ons motto. Wat kleinschalig begon, groeide al gauw uit tot een professioneel bedrijf dat actief is over heel Europa.

Delta Tenten biedt u onderdak voor de meest uiteenlopende doeleinden zoals bedrijfs- en privéfeesten, opendeurdagen, beurzen, stockage- en winkelruimten, sportevenementen, …. Tevens voldoen al onze constructies aan de hoogste kwaliteits- en veiligheidsnormen. Wij bieden u een totaaloplossing voor uw project. Wil u de tent met cassettevloer, deuren, binnenbekleding, ramen, verlichting, … ook dat kan allemaal. Wenst u de tent te verwarmen in koude dagen? Geen probleem wij zorgen voor de gepaste verwarming.

Onze eigen zeilmakerij maakt in de kortste tijd u tent op maat, voortent of zeil voor alle doeleinden u kan het zo gek niet bedenken.Wij gaan geen uitdaging uit de weg! Onze medewerkers staan klaar met advies, en komen graag bij u langs om samen met u alles tot in de puntjes uit te werken.

Delta tenten heeft klanten in heel Europa en daar zijn we trots op. Ons enthousiaste team staat klaar om ook u te helpen met een tent op maat naar u wensen.

Vraag een gratis offerte aan

Bedrijfsnaam
Adresregel 1
Adresregel 2
Telefoon
0000 00 00 00
E-mail
info@domein.be
Vind ons ook op