Bel ons voor persoonlijk advies bij uw events, feesten en bedrijfsuitjes op: +31 (0) 475 - 484 750
Zoek artiesten,
bedrijven & activiteiten

Zoeken!

Waagnatie opnieuw omgetoverd tot stadsstrand voor de zesde editie van Bocadero
Nieuws

Waagnatie opnieuw omgetoverd tot stadsstrand voor de zesde editie van Bocadero

Antwerpen | De zomer is in het land én dus is ook Bocadero weer van de partij! Het gratis pop-up stadsstrand is in zes jaar tijd uitgegroeid tot dé zomerhotspot in Antwerpen en ver daarbuiten. Zonnen op het strand, genieten van de zonsondergang, loungen met een cocktail op het overdekt terras of culinair genieten in één van de drie restaurants. Een hele zomer lang kan je op de unieke locatie aan de Waagnatie genieten van een strand, de zon en de lekkerste gerechten van culinair gevestigde waarden als restaurant Radis Noir, Capriani en Brasserie Le Roi Plage. Bocadero is elke dag open van 12u tot 2u en dit van 21 mei tot en met zondag 6 september.

Al voor de zesde keer op rij wordt de Waagnatie aan de Scheldekaaien omgetoverd tot een heus stadsstrand. Bocadero heeft een totale oppervlakte van meer dan 3000m2, inclusief een zandstrand van 500m2, drie beach bars, drie gastronomische pop-uprestaurants, een tapa - sushi en thai take-out, een ambachtelijke cremerie én het beste uitzicht op de Schelde. Heel Antwerpen weet namelijk dat Bocadero dé beste plek is in de stad om te genieten van een prachtige zonsondergang over de Schelde.

Voor ieder wat wils op élk moment van de dag
Zandkastelen bouwen, nippen van lekkere cocktails, genieten van een heerlijk diner in één van drie restaurants of de zwoele nacht indansen op de beats van de beste dj’s. Op Bocadero is er voor ieder wat wils en dat op élk moment van de dag. Overdag kan je op het stadsstrand terecht om heerlijk te relaxen en te zonnen en ’s avonds verandert Bocadero in een gezellige beachclub in openlucht. Één keer in de week wordt het evenementenstrand ingenomen door DJ Pepe voor de alom geprezen salsanachten, genaamd SalsaBocadero. Deze zijn al aan hun vierde editie toe, vinden elke dinsdagavondplaats plaats vanaf 19u00 en zijn vrij toegankelijk voor iedereen.

Genieten van culinaire hoogstandjes
Vast staat dat je geen honger hoeft te lijden terwijl je met je tenen in het zand zit. Naast de kleinere snacks als sushi, thaise wok en tapa’s zijn de organisatoren dit jaar ook een samenwerking aangegaan met drie bekende Antwerpse restaurants, die elkeen een pop-up openden op Bocadero. Zin in kabeljauw of kreeft? De lekkerste visgerechten vind je bij de pop-up van het gerenommeerde restaurant Radis Noir. Chef-kok Jo Bussels en zijn echtgenote Valérie Olieux sluiten tot en met 6 september de deuren van hun restaurant aan de Desguinlei en verruilen tot dan hun vast plek voor Bocadero. Het Italiaanse restaurant Capriani zorgt dan weer voor een vleugje Italië op het bord. Hou je toch liever van de klassieke maar ook erg smaakvolle brasserie-keuken? Dan is er de pop-up van de Antwerpse brasserie Le Roi, met onder andere steak en vol-au-vent op het menu.

Reserveren voor één van de drie restaurants kan via www.bocadero.be

Ook bedrijven kunnen trouwens terecht op deze bijzondere locatie. Samen met Bocadero kunnen ze op maat gemaakte arrangementen samenstellen. Meer informatie op de website www.bocadero.be



Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie over cookies.

Cookies direct accepteren ›